Installatie Verantwoordelijke Midden- en Laagspanning

By 22 juli 2016Electrotechniek

Functie:
Installatie Verantwoordelijke Midden- en Laagspanning (Zuid-Holland)

Werklocatie:
Heienoord

Sector:
Energie

Functie omschrijving:
Als Operationeel Netcoördinator (ONC) opereer je vanuit een centrale positie in de regio Zuid Holland. Je belangrijkste taken zijn zorgen voor de operationele veiligheid bij werkzaamheden en controle van en toezicht op werkzaamheden van derden m.b.t. de te treffen voorzorgsmaatregelen, ten einde schade aan assets en ongevallen te voorkomen.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Je bent eindverantwoordelijk bij complexe storingen voor een efficiënt herstel van energietransport. Je kan worden ingezet als incident coördinator zoals beschreven in het Crisis Management Plan.
  • Jij bepaalt of de opgeleverde netmutaties in bedrijf en/of in beheer genomen kunnen worden. Je bent eindverantwoordelijk voor het verrichten van of in opdracht laten uitvoeren van schakelhandelingen in de transport- en distributienetten, tevens ben je eindverantwoordelijk voor de werk- en bedieningsplannen. Je neemt deel aan een wacht- en storingsdienst. Als gebiedsverantwoordelijke werk je zelfstandig en zorg je voor een goed vaderschap van onze netten.
  • Naast bovengenoemde activiteiten, houdt je je bezig met het optimaliseren van werkprocessen en het borgen van de kwaliteit.

Functie eisen:

  • HBO niveau, bij voorkeur richting Elektrotechniek
  • Ruime ervaring in het werkveld, zowel van de primaire als de secundaire installaties.
  • Je vindt het leuk om in een zeer dynamische wereld bij te dragen aan de continuïteit en de veiligheid van de energievoorziening.
  • Je bent analytisch en het kost je weinig moeite om bij stress situaties het overzicht en de rust te bewaren.
  • Daarnaast heb jij kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel staan.
  • Je draagt bij aan en staat open voor vernieuwingen.

Organisatie:
Netbeheerder

Werken bij deze organisatie betekent werken bij een duurzaam bedrijf. Zij werken volgens de cultuurwaarden: Klant Eerst, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving. In een snel veranderend energielandschap geef je samen met je team vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets. Goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen.

De afdeling Bedrijfsvoering zorgt voor een zo efficiënt mogelijke inzet van bedrijfsmiddelen om de energiestromen over de transport- en distributienetten (E en G) zo veilig en ongestoord mogelijk te laten plaatsvinden. Hierin heeft de afdeling een leidende en sturende rol en wordt gewerkt met state of the art equipment binnen een zeer dynamische omgeving. De afdeling Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het operationele beheer en bewaakt de operationele veiligheid. Daarnaast worden er controles en analyses uitgevoerd en onderzoek naar complexe storingen. De afdeling ziet toe op de hantering, borging en controle van de bedrijfsvoeringcriteria bij ontwerp en onderhoud van netten. Bedrijfsvoering stelt schakel- en veiligheidsplannen op, keurt werkplannen en voert het veiligheidsbeleid uit.

Contactpersoon:
René Schuurman (06-43497813)
r.schuurman@technischevacatures.eu


Wilt u nadere schriftelijke informatie over deze vacature? Of wilt u solliciteren op deze vacature? Vul onderstaand formulier in:

Ik heb interesse in de functie:

Ik wil over deze vacature
Nadere informatie ontvangenSolliciteren

Uw voornaam (verplicht):

Uw achternaam (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht):

Uw e-mail (verplicht):

Uw bericht:

Optioneel: uw CV (alleen in Word of pdf formaat):

[recaptcha]