Uitvoerder Ondergrondse Infra

By 24 januari 2018Infra

Sector InfraFunctie:
Uitvoerder Ondergrondse Infra

Werklocatie:
Ridderkerk

Sector:
Infra

Functie omschrijving:
Als Uitvoerder Infra bezit je een helicopterview en ben je een belangrijke schakel in de uitvoering van diverse, vaak complexe projecten. Met strakke planning en stevige sturing zet je deze projecten op de rit en optimaliseer je de winstgevendheid hiervan. Je overlegt met regelmaat met het werkvoorbereidingsteam en opdrachtgevers, plant de dagelijkse werkzaamheden en stuurt de verschillende teams en externe partijen aan. Je verzorgt de (financiële) administratie tijdens de uitvoering van de projecten, signaleert meer-en minderwerk en speelt hierop in. Kortom, een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden.

Functie inzichten:

  • Je hebt VCA-VOL, BHV en een afgeronde Kiwa opleiding ondergrondse infratechniek of je bent bereid die op korte termijn te volgen
  • Je hebt ervaring in de uitvoering
  • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je bent leergierig
  • Je gaat planmatig en georganiseerd te werk, bent klant- en resultaatgericht ingesteld en je werkt kostenbewust

Organisatie:
Middelgroot familiebedrijf in de ondergrondse infra.

Familiebedrijf levert compleet pakket op het gebied van ondergrondse infra in Nederland. Van consultancy en engineering tot en met projectmanagement, uitvoering, onderhoud en nazorg van diverse netten voor gas, water, elektra, warmte en telecom.

Dagelijks zijn vele betrokken en deskundige medewerkers actief aan de diverse warmtenetten in Nederland. Korte communicatielijnen, collegiaal, ruimte voor persoonlijke groei en grote mate van zelfstandigheid zijn kenmerkend voor dit bedrijf. En uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij deze functie. En natuurlijk een leasebak.

Contactpersoon:
drs. R. (René) Schuurman (06-43497813)

Wilt u nadere schriftelijke informatie over deze vacature? Of wilt u solliciteren op deze vacature? Vul onderstaand formulier in:

Ik heb interesse in de functie:

Ik wil over deze vacature
Nadere informatie ontvangenSolliciteren

Uw voornaam (verplicht):

Uw achternaam (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht):

Uw e-mail (verplicht):

Uw bericht:

Optioneel: uw CV (alleen in Word of pdf formaat):

[recaptcha]